Η Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Πραγματοποιήθηκε  το απόγευμα της  Δευτέρας 15/10/2012 η ενημερωτική συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων από το σύλλογο διδασκόντων του Γυμνασίου Πολυκαρπίου για το Α τρίμηνο. Συγκεκριμένα η συνάντηση περιελάμβανε τρεις θεματικές ενότητες:

Αρχικά έγινε η ενημέρωση ? παρουσίαση με το πολύ ενδιαφέρον θέμα «Η Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» από τον καθηγητή Πληροφορικής  του σχολείου Ευριπίδη Πυτιρίγκα, κατά την οποία οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα προστασίας των παιδιών τους από επικίνδυνες σελίδες του διαδικτύου.

IMG_0484Στη συνέχεια η διευθύντρια του σχολείου Βυρώζη Βασιλική ενημέρωσε τους γονείς σε «Θέματα λειτουργίας του σχολείου» σχετικά με τη λειτουργία, τη  φοίτηση, τη μάθηση, την αξιολόγηση και τη συμπεριφορά των μαθητών. Παράλληλα παρουσιάστηκε και μοιράστηκε ο κανονισμός του σχολείου όπως αυτός συντάχθηκε από το σύλλογο διδασκόντων.

Τέλος ακολούθησε η ενημέρωση των γονέων καθενός προσωπικά για τις επιδόσεις και τις ιδιαιτερότητες εκάστου μαθητή ξεχωριστά από όλους τους  εκπαιδευτικούς του σχολείου που παρευρίσκονταν στη συνάντηση.

Κατηγορίες: 2012-2013. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.