100 τριανταφυλλιές στο Γυμνάσιο Πολυκάρπης

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο της Πολυκάρπης φύτευση 100 καλλωπιστικών φυτών- τριανταφυλλιές- από όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου υπό την εποπτεία των εκπαιδευτικών. Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενός από τα περιβαλλοντικά προγράμματα που υλοποιούνται στο σχολείο με τίτλο «Η ζωή στην αυλή του σχολείου μου» και με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Καγκελίδη Κων/νο.

Προκειμένου οι μαθητές μας να αγαπήσουν και να φροντίζουν το σχολικό περιβάλλον, ο κάθε μαθητής φύτεψε και υιοθέτησε τη δική του τριανταφυλλιά με την υποχρέωση να τη φροντίζει.

Η δράση αυτή έγινε με αφορμή των εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Δασών την 21η Μαρτίου, ώστε οι μαθητές να αντιληφθούν τα οφέλη του δάσους, να κατανοήσουν την ανάγκη προστασίας του και να το αγαπήσουν.

 

Στην όλη προσπάθεια αρωγός ήταν τα φυτώρια του κου Δήμου Χρήστου  που μας πρόσφεραν τις τριανταφυλλιές δωρεάν, ύστερα από την μεσολάβηση του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Σοφιανού Κων/νου,   τους οποίους και  ευχαριστούμε θερμά.

 

Κατηγορίες: 2012-2013. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.