Ενημερωτική Συνάντηση Των Γονέων & Κηδεμόνων

IMG_1593Το απόγευμα της  Τετάρτης 25-09-2013 πραγματοποιήθηκε  ενημερωτική συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων από το σύλλογο διδασκόντων του Γυμνασίου Πολυκαρπίου. Συγκεκριμένα η συνάντηση περιελάμβανε τρεις θεματικές ενότητες:

Αρχικά έγινε η ενημέρωση των γονέων από τη διευθύντρια του σχολείου Βυρώζη Βασιλική σε «Θέματα λειτουργίας του σχολείου». Αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία, στη  φοίτηση, στη μάθηση, στην αξιολόγηση και στη συμπεριφορά των μαθητών.

Ακολούθησε η παρουσίαση των εκπαιδευτικών που στελεχώνουν το σχολείο τη φετινή σχολική χρονιά και ανάπτυξη από τον καθένα των ιδιαιτεροτήτων του μαθήματος που διδάσκει.

Τέλος η σύμβουλος φιλολόIMG_1591γων και ταυτόχρονα σύμβουλος που έχει την παιδαγωγική ευθύνη των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής κα Παπαδάκη Αντωνία ανέπτυξε το πολύ ενδιαφέρον θέμα: «Οι σχέσεις των γονέων και του σχολείου». Στη συζήτηση που ακολούθησε ακούστηκαν οι προβληματισμοί των γονέων και δόθηκαν απαντήσεις στις απορίες που είχαν οι ενδιαφερόμενοι.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ενημέρωση των γονέων καθενός προσωπικά για τις επιδόσεις και τις ιδιαιτερότητες εκάστου μαθητή ξεχωριστά από τους  εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Κατηγορίες: Νέα - Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.