ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ PROJECT

Την Τετάρτη 11/05/2016 παρουσιάστηκαν στο σχολείο μας όλα τα προγράμματα και τα project  τα οποία υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η παιδαγωγική υπεύθυνη του σχολείου κ. Παπαδάκη Αντωνία, ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου κ. Πουλτσάκης Νίκος και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Πεκιάρης Γιάννης.  Στα προγράμματα ενεπλάκησαν οι μαθητές όλου του σχολείου.

Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν τα προγράμματα:

  • ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (Είμαστε όλοι ίδιοι – Είμαστε όλοι πρόσφυγες) με υπεύθυνους καθηγητές την κ. Μίντση Ελένη και τον κ. Ευαγγελίδη Δημήτριο.
  • ΕΓΩ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ, ΜΟΝΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΜΕ ΒΡΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ (θεατρικοί μονόλογοι) με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Ζγουρέλη Δημήτριο.

και τα project:

  • ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ (Τμήμα Α2) με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Λεπενιώτου Αλεξάνδρα
  • ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗ (Τμήμα Β1) με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Βαδά Βασιλική
  • Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΣΧΗ (Τμήμα Β2) με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Βαδά Βασιλική
  • ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΑΡΑΤΤΕ… (Τμήμα Α1) με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Ζγουρέλη Δημήτριο

Επίσης, τα παιδιά της Β’ τάξης αναφέρθηκαν στη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό που διοργάνωσαν οι εκδόσεις Μεταίχμιο με θέμα ” Ο θαυμαστός κόσμος της Άλκης Ζέη” με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Χατζηλιάδου Κωνσταντίνα.

IMG_3285 IMG_3286 IMG_3287 IMG_3288 IMG_3289 IMG_3293 IMG_3297 IMG_3314 IMG_3316 IMG_3332 IMG_3333

Κατηγορίες: 2015-2016, Νέα - Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.