Ένα τραγούδι για την Ελλάδα

IMG_0390Το Σάββατο 12 Μαΐου στις 8:30 το βράδυ, οι μαθητές της Β? τάξης του Γυμνασίου Πολυκάρπης παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου το Πολιτιστικό Πρόγραμμα που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με θέμα: «» και συντόνισαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου Παυλίδης Χαράλαμπος και Βαδά Βασιλική.

Ένα θέμα ιδιαίτερα επίκαιρο αυτή την εποχή. Οι εικόνες, τα λόγια και τα τραγούδια πέρασαν στους θεατές μηνύματα προβληματισμού αλλά και ελπίδας για το αύριο της χώρας μας.

Ένα τραγούδι για την Ελλάδα πέρα από κάθε φυλετική, κοινωνική, ταξική και πολιτική διάκριση, με στόχο τη σύνδεση του λαμπρού παρελθόντος της πατρίδας μας με το σήμερα και την αισιοδοξία για το αύριο.

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια του εορτασμού για τα «100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας», που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ιερέας της Πολυκάρπης Πανοσιολογιότατος π. Χοροζάνης Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης Δημήτριος, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας κ. Κούγκας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας κ. Νικολαίδης Κωνσταντίνος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μπαγκή Κατερίνα, Παρούτογλου Νικόλαος και Ταγκαλίδης Γεώργιος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας κ. Γάκης Ευάγγελος, η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Πέλλας κ. Παπαδάκη Αντωνία, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών κ. Ιωαννίδης Ιωάννης, η κ. Καλδεριμτσή Δέσποινα, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολυκάρπης κ. Σοφιανός Κωνσταντίνος, γονείς, μαθητές καθώς και πλήθος κόσμου.

 

 

 

Κατηγορίες: 2011-2012. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.